Bruidstaart bestellen

Banket voor elk thema

Bruidstaart


Gefeliciteerd. Je bent voor bruidstaarten bij Jan Banket op het juiste adres! Wij van Jan Banket helpen je graag om de juiste bruidstaart uit te zoeken voor jullie dag.

Of je nu al precies weet welke bruidstaart je wilt, of je hebt nog géén idee. Wij staan altijd voor je klaar.  Stuur ons een bericht via het contactformulier  wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Bellen kan uiteraard ook 0318-769088

Unieke bruidstaart van Jan Banket?

Of het nu een klassieke bruidstaart moet zijn of juist een chique bruidstaart, wij maken het allemaal met veel passie. Ook voor bijvoorbeeld een Amerikaanse bruidstaart kan gezorgd worden. Wij hebben al vele bruidstaarten mogen maken, voor enkele afbeeldingen klik hier voor de bruidstaarten

Uw keuze voor Jan Banket is absoluut een keuze voor kwaliteit.
Iedere bruidstaart is uniek, wij vinden het daarom belangrijk dat uw keus en smaak volkomen tot zijn recht komen in de taart naar keuze.

Veel van onze bruidstaarten maken we voor klanten uit Veenendaal, Ede, Utrecht en omgeving. Zeg maar een straal van 50 kilometer rond Veenendaal. Op zoek naar bruidstaart Veenendaal, bruidstaarten Ede of bruidstaart Utrecht? Buiten deze regio staan we uiteraard ook voor u klaar. Hiervoor moeten we echter extra bezorgkosten in rekening brengen. Voor heel Nederland zijn wij de bakker waar je terecht kunt voor een unieke taart. Jan Banket staat graag voor u klaar.

Bruidstaart smaken

Qua smaken kunnen we eindeloos variëren. Bij Jan Banket staan we voor kwaliteit en willen we dat jullie bruidstaart echt voldoet aan jullie eisen en wensen. Zo maken we de vorm, uitstraling en smaak speciaal op maat voor jullie. Het is jullie dag en dus ook jullie taart. Zo werkt dat bij Jan Banket.

Wij adviseren de smaak vanille met framboos yoghurt. Dit wil echter niet zeggen dat je verbonden bent aan deze smaak. Wil je graag een chocolade smaak, mango, bosvruchten, noem het maar op, er is veel variatie mogelijk qua smaak.

Let op: alle bruidstaarten zijn ook als ijsbruidstaart te verkrijgen, lekker als dessert!

Voor meer informatie over Kosten bruidstaarten klik je hier.

Stap voor stap naar je eigen unieke bruidstaart!

  • Stap 1: Kijk op deze website, Pinterest of Google voor ideeën.
  • Stap 2: Neem contact op met Jan Banket, via het contactformulier of telefoon 0318-769088 en laat ons weten wat je wensen en ideeën zijn.
  • Stap 3: Kom vrijblijvend langs bij Jan Banket in Veenendaal om te proeven en om de mogelijkheden te bekijken.
  • Stap 4: Last but not least leveren we uiteraard graag jullie unieke bruidstaart!

Voor bruidstaarten, trouwtaarten of bruidsgebakjes ben je bij Jan Banket uit Veenendaal aan het juiste adres! Wij maken de unieke taart voor jullie trouwerij. Een taart waar je later met genoegen aan terug denkt. Een taart die je je gasten zeker voor kunt zetten. Wees welkom bij Jan Banket.