Bruidstaart Ede

Banket voor elk thema

Bruidstaart Ede

Jullie gaan trouwen… én zoeken een bruidstaart in Ede. Dan ben je bij Jan Banket op het juiste adres.
Heb je al een idee welke bruidstaart je graag zou willen, maar weet je niet of het allemaal mogelijk is laat het ons weten via het contactformulier. Bruidstaart Ede? Jullie bruidstaart is in goede handen bij Jan Banket uit Veenendaal!

Bruidstaart Ede? Jan Banket!

Een bruidstaart in Ede laat je maken door Jan Banket. Of het nu een klassieke bruidstaart moet zijn of juist een chique bruidstaart wij maken het allemaal met veel passie. Wij hebben al vele bruidstaarten in Ede en omgeving mogen maken. Je bent dus niet de eerste. Kijk voor voorbeelden in ons overzicht van bruidstaarten. Kiezen voor Jan Banket betekent een unieke bruidstaart. Ook in Ede…
Iedere bruidstaart is uniek, wij vinden het daarom belangrijk dat uw keus en smaak volkomen tot zijn recht komt in de taart naar keuze.

Bruidstaarten in de omgeving van Ede

Veel van onze bruidstaarten maken we voor klanten uit Veenendaal, Ede, Utrecht en omgeving. Zeg maar een straal van 50 kilometer rond Veenendaal. Zoek je dus naar bruidstaart Ede? Jan Banket staat graag voor je klaar.

De bruidstaarten die op onze website staan zijn tot ongeveer 70 personen. Is dit niet voldoende, laat het ons dan weten. Wij horen graag het aantal personen zodat we samen naar een geschikte taart voor jullie bruiloft kunnen kijken.

Let op: alle bruidstaarten zijn ook als ijsbruidstaart te verkrijgen, lekker als dessert!

Een unieke bruidstaart in een handomdraai!

Stap  1: Kijk op deze website (www.janbanket.nl) voor ideeën en/of kijkt rond op Google.
Stap 2: Neem contact op met Jan Banket, via het contactformulier of telefoon (0343-764001) en bespreek mogelijkheden en wensen.
Stap 3: Kom vrijblijvend langs bij Jan Banket in Veenendaal om te proeven en om de mogelijkheden te bekijken.
Stap 4: Uiteindelijk leveren we natuurlijk jullie op maat gemaakte bruidstaart!

Kom eens langs bij Jan Banket. Van harte welkom!