Bruidstaart

Banket voor elk thema

Bruidstaart


Gefeliciteerd. Jullie zijn op zoek naar een bruidstaart. Hiervoor ben je bij Jan Banket op het juiste adres! Wij van Jan Banket helpen je graag om de juiste bruidstaart uit te zoeken voor jullie dag.

Of je nu al precies weet welke bruidstaart je wilt, of je hebt nog géén idee. Wij staan altijd voor je klaar.  Stuur ons een bericht via het contactformulier  geef hierbij alvast je wensen aan.  Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Bellen kan uiteraard ook 0318-769088

Unieke bruidstaart van Jan Banket?

Of het nu een klassieke bruidstaart moet zijn of juist een chique bruidstaart, wij maken het allemaal met veel passie. Ook maken wij bruidstaarten voor een kleine groep. Dit kan al vanaf 12 personen.
Inmiddels hebben we veel ervaring op het gebied van bruidstaarten. Klik op deze link om onze creaties te bekijken.  klik hier voor de bruidstaarten

Uw keuze voor Jan Banket is absoluut een keuze voor kwaliteit.
Iedere bruidstaart is uniek, wij vinden het daarom belangrijk dat uw wensen en smaak volkomen tot zijn recht komen in de taart.

Voor heel Nederland zijn wij de bakker waar je terecht kunt voor een unieke bruidstaart. Wij komen de bruidstaart graag op jullie locatie bezorgen. De kosten die wij hiervoor in rekening brengen kunt u opvragen via het contactformulier.

Bruidstaart smaken

Qua smaken kunnen we eindeloos variëren. Bij Jan Banket staan we voor kwaliteit en willen we dat jullie bruidstaart echt voldoet aan jullie eisen en wensen. Zo maken we de vorm, uitstraling en smaak speciaal op maat voor jullie. Het is jullie dag en dus ook jullie bruidstaart. Zo werkt dat bij Jan Banket.

Wanneer jullie bij ons op advies gesprek komen, hebben wij proef gebakjes voor jullie klaar staan met de meest populaire smaken. Deze gebakjes kunnen jullie thuis heel kritisch proeven. Wij hopen uiteraard dat hier de juiste smaak voor jullie bij zit, wanneer dit niet het geval is, zoeken we gewoon verder, net zolang tot we de juiste smaak gevonden hebben.

Let op: bijna alle bruidstaarten zijn ook als ijsbruidstaart te verkrijgen, lekker als dessert!

Stap voor stap naar je eigen unieke bruidstaart!

  • Stap 1: Kijk op deze website of Instagram voor ideeen
  • Stap 2: Neem contact op met Jan Banket, via het contactformulier of telefoon 0318-769088 en laat ons weten wat je wensen en ideeën zijn.
  • Stap 3: Maak een afspraak voor een advies gesprek
  • Stap 4: Last but not least leveren we uiteraard graag jullie unieke bruidstaart!

Wil je meer zien?

Ben je benieuwd naar ons totale aanbod banket voor jullie huwelijk?

Ga naar thema Huwelijk