Bruidstaart

Bruidstaart

Bruidstaarten 121Bruidstaart? Jullie gaan trouwen… én zoeken een bruidstaart (ook wel een trouwtaart genoemd).
Gefeliciteerd. Je bent voor bruidstaarten bij Jan Banket namelijk op het juiste adres.
Heb je al een idee welke bruidstaart jullie graag zouden willen? Misschien weet je niet of het allemaal mogelijk is, laat het ons gerust weten via het contactformulier en wij proberen je zo goed mogelijk te helpen. Uiteindelijk gaat het erom dat jullie op dé dag dé bruidstaart hebben die je voor ogen had. Voor bruidstaarten moet je bij Jan Banket zijn. Dat zeggen wij niet alleen, maar dat zeggen de mensen die voor jou een bruidstaart bij ons hebben laten maken. Bekijk ons portfolio met bruidstaarten en krijg zo een goed idee van de mogelijkheden.

Unieke bruidstaart van Jan Banket?

Of het nu een klassieke bruidstaart moet zijn of juist een chique bruidstaart, wij maken het allemaal met veel passie. Ook voor bijvoorbeeld een Amerikaanse bruidstaart kan gezorgd worden. Wij hebben al vele bruidstaarten mogen maken, voor enkele afbeeldingen klik hier voor de bruidstaarten

Uw keuze voor Jan Banket is absoluut een keuze voor kwaliteit.
Iedere bruidstaart is uniek, wij vinden het daarom belangrijk dat uw keus en smaak volkomen tot zijn recht komt in de taart naar keuze.

Veel van onze bruidstaarten maken we voor klanten uit Veenendaal, Ede, Utrecht en omgeving. Zeg maar een straal van 50 kilometer rond Veenendaal. Op zoek naar bruidstaart Veenendaal, bruidstaarten Ede of bruidstaart Utrecht? Buiten deze regio staan we uiteraard ook voor u klaar. Hiervoor moeten we echter extra bezorgkosten in rekening brengen. Iets wat voor veel van onze klanten geen probleem is. De kwaliteit van de taarten staat immers voorop. Voor heel Nederland (en soms België) zijn wij de bakker waar je terecht kunt voor lekkere, mooie en unieke taarten. Jan Banket staat graag voor u klaar.

Bruidstaart 104

Bruidstaarten in soorten en maten

De bruidstaarten die op onze website staan zijn tot ongeveer 70 personen. Voor sommige bruiloften is dit niet voldoende en is een grotere taart nodig. Zie je een taart, maar is die te klein, laat het ons dan weten. Wij horen graag het aantal personen zodat we samen naar een geschikte taart en grootte voor jullie bruiloft kunnen kijken. Veel taarten zijn immers uitbreidbaar met een extra etage of een andere vorm van uitbreiding. De ervaring leert dat we hier zeker uitkomen. Te weinig bruidstaart kan immers niet. Wij zorgen er voor dat jullie een kwalitatief goede taart voor jullie bruiloft hebben en dat er voor iedereen genoeg is.

Qua smaken kunnen we ook eindeloos variëren. Bij Jan Banket staan we voor kwaliteit en willen we dat jullie bruidstaart echt voldoet aan jullie eisen en wensen. Zo maken we de vorm, uitstraling en smaak speciaal op maat voor jullie. Het is jullie dag en dus ook jullie taart. Zo werkt dat bij Jan Banket.

We hebben al veel bruidstaarten gemaakt. Om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden en om inspiratie op te doen, is het een goed idee om ons portfolio met bruidstaarten te bekijken. Zo krijg je ideeën en inspiratie voor de taart voor jullie trouwerij.

Let op: alle bruidstaarten zijn ook als ijsbruidstaart te verkrijgen, lekker als dessert!

Voor meer informatie over Kosten bruidstaarten klik je hier.

Stap voor stap naar je eigen unieke bruidstaart!

  • Stap 1: Kijk op deze website voor ideeën en/of kijkt rond op Google.
  • Stap 2: Neem contact op met Jan Banket, via het contactformulier of telefoon (0343-764001) en bespreek mogelijkheden en wensen.
  • Stap 3: Kom vrijblijvend langs bij Jan Banket in Veenendaal om te proeven en om de mogelijkheden te bekijken.
  • Stap 4: Last but not least leveren we uiteraard jullie unieke bruidstaart!

Voor bruidstaarten, trouwtaarten of bruidsgebakjes ben je bij Jan Banket uit Veenendaal aan het juiste adres! Wij maken de unieke taart voor jullie trouwerij. Een taart waar je later met genoegen aan terug denkt. Een taart die je je gasten zeker voor kunt zetten. Wees welkom bij Jan Banket.


Vraag hier vrijblijvend een offerte aan voor jullie bruidstaart

Datum bruiloft: