Geboortetaart

Banket voor elk thema

Geboortetaart

Op zoek naar een mooie geboortetaart? Welkom bij Jan Banket uit Veenendaal! Wij maken standaard geboortetaarten, maar we maken ook mooie taarten op maat. De (aanstaande) geboorte van een baby is een heugelijke gebeurtenis die ook een speciale taart verdient. Met een mooie taart voor de geboorte heeft u echt een lekkernij in handen die past bij de speciale gebeurtenis. Een geboorte van een baby zult u immers wellicht niet iedere dag meemaken. Dan is het goed om ook even speciaal stil te staan bij een geboortetaart. Welkom bij Jan Banket. Laat ons uw wensen weten. Wij maken er een mooie taart van. Wilt u de taart laten bezorgen? Geen probleem. Wij regelen het voor u.

Een speciale geboortetaart?

Een geboorte is een speciale gebeurtenis.

Wij zijn van mening dat dit dan ook uitgebreid gevierd moet worden en wil je eens wat anders dan beschuit met muisjes? Je kunt jezelf een geboortetaart geven, maar een geboortetaart cadeau doen valt ook erg goed in de smaak. Jan Banket is dé banketspecialist die dé perfecte geboortetaart kan maken. Een geboortetaart die helemaal voldoet aan jouw wensen! Met o.a. de datum, naam en zelfs een foto. Wij gaan er voor!

Tip:

Een bijzonder moment! Wil je aan je familie, kennissen en vrienden bekend maken of het een jongen of meisje wordt? Doe het met deze bijzondere taart. Waar alleen aan kleur van de vulling te zien is wat het wordt. Roze of blauw.

Neem vandaag nog vrijblijvend contact op met Jan Banket! Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 0318-769088. Een bericht kun je sturen via het formulier op deze pagina, of door middel van ons contactformulier. Van harte welkom bij Jan Banket voor een schitterende geboortetaart!