Alles over
Jan Banket
uit Veenendaal
Jan Banket
uit Veenendaal
Jan Banket zit sinds november 2013 in Veenendaal. Eigenaar Jan Bos was daarvoor al ruim 28 jaar werkzaam als banketbakker van taart, gebak, koek, saucijzenbroodjes en meer.
De (bruids)taarten van Jan Banket zijn ongeëvenaard. Logisch, want bakker Jan Bos heeft ervaring sinds 1985 en weet wat lekker is! Het bakken en decoreren van bruidstaarten is een specialisme geworden. Jan Bos: “De heerlijkste taarten maken is een vak apart; de voorbereiding, de ingrediënten en de timing voor een perfecte, smeuïge bodem moeten precies kloppen. Dat is niet alleen een kwestie van ‘vlieguren maken’, maar ook van passie én een goed team. Zoals Wilma, Rianne en Corine elke taart tot een kunstwerk maken… een bruidstaart maken is teamwork!”
Denk nou niet: iemand die al zolang in het vak zit, moet wel ouderwets zijn. Jan Banket combineert traditioneel vakmanschap met moderne inzichten. “We houden rekening met mensen die een bepaald dieet volgen. Suikervrije bruidstaart bestaat helaas niet, maar suikerarm kan wél. Onze taarten bevatten sowieso geen conserveringsmiddelen of chemische toevoegingen; die tasten namelijk de smaak aan. We leveren ook veganistisch of halal gebak. Laat vooral weten wat jouw speciale wensen zijn, dan houden we er rekening mee.”
Jan Banket is trots op zijn producten, maar kwaliteit kun je alleen leveren met een goed team. “We staan met beide benen op de grond en werken hard. Omdat we weten waar we het voor doen, hebben we het gezellig met elkaar. Dat we plezier in ons werk hebben, proef je terug in ons gebak.”
In de bakkerij/showroom aan de Storkstraat 9B neem je letterlijk ook een kijkje in de bakkerij. Je ziet én ruikt hoe jouw gebak gemaakt wordt.
Alles over
Jan Banket
Jan Banket
Jan Banket zit sinds november 2013 in Veenendaal. Eigenaar Jan Bos was daarvoor al ruim 28 jaar werkzaam als banketbakker van taart, gebak, koek, saucijzenbroodjes en meer.
De (bruids)taarten van Jan Banket zijn ongeëvenaard. Logisch, want bakker Jan Bos heeft ervaring sinds 1985 en weet wat lekker is! Het bakken en decoreren van bruidstaarten is een specialisme geworden. Jan Bos: “De heerlijkste taarten maken is een vak apart; de voorbereiding, de ingrediënten en de timing voor een perfecte, smeuïge bodem moeten precies kloppen. Dat is niet alleen een kwestie van ‘vlieguren maken’, maar ook van passie én een goed team. Zoals Wilma, Rianne en Corine elke taart tot een kunstwerk maken… een bruidstaart maken is teamwork!”
Denk nou niet: iemand die al zolang in het vak zit, moet wel ouderwets zijn. Jan Banket combineert traditioneel vakmanschap met moderne inzichten. “We houden rekening met mensen die een bepaald dieet volgen. Suikervrije bruidstaart bestaat helaas niet, maar suikerarm kan wél. Onze taarten bevatten sowieso geen conserveringsmiddelen of chemische toevoegingen; die tasten namelijk de smaak aan. We leveren ook veganistisch of halal gebak. Laat vooral weten wat jouw speciale wensen zijn, dan houden we er rekening mee.”
Jan Banket is trots op zijn producten, maar kwaliteit kun je alleen leveren met een goed team. “We staan met beide benen op de grond en werken hard. Omdat we weten waar we het voor doen, hebben we het gezellig met elkaar. Dat we plezier in ons werk hebben, proef je terug in ons gebak.”
In de bakkerij/showroom aan de Storkstraat 9B neem je letterlijk ook een kijkje in de bakkerij. Je ziet én ruikt hoe jouw gebak gemaakt wordt.