Huwelijk

Banket voor elk thema

Bruidsbanket voor ieder huwelijk

Bij Jan Banket ben je aan het juiste adres voor bruidsbanket. Wij kunnen jullie voorzien al het banket wat nodig is voor jullie huwelijk. Wil je jullie gasten bijvoorbeeld petit-fours aanbieden, maar ook genieten van een heerlijke bruidsijstaart? Wij maken jullie bruidstaart op maat. Aangepast aan jullie wensen en ideeën. Bekijk de mogelijkheden en bel of mail ons gerust.

Bekijk voorbeelden

Meer informatie Andere wensen of staat jouw product hier niet bij?

Laat je inspireren

Doe inspiratie op voor jullie bruidstaart

Doe inspiratie op voor jullie bruidstaart

Je wilt uiteraard dat jullie bruidstaart er geweldig uit ziet en heerlijk smaakt. Daarom is het goed om inspiratie op te doen. In de praktijk merken we dat veel bruidsparen erg goede ideeën halen van Pinterest en Instagram. Uiteraard zijn er nog veel meer andere mogelijkheden om inspiratie op te doen. Maak gebruik van die mogelijkheden. Wil je advies of kom je er niet uit? Wij helpen je graag om een idee te ontwikkelen voor jullie bruidstaart.

Stappenplan naar een perfecte bruidstaart

Wij krijgen regelmatig de vraag hoe het bestellen van een bruidstaart nu precies in z’n werk gaat? Om hier wat duidelijkheid in te geven hebben wij een stappenplan voor jullie gemaakt. Zo weet je precies wat je te wachten staat. Uiteraard is ieder bruidspaar uniek en daarmee ook iedere bruidstaart. Voor ons is dat de uitdaging om jullie van zo goed mogelijk advies te voorzien en echt te laten zien wat de mogelijkheden zijn. Zo weet je zeker dat je de bruidstaart krijgt die helemaal bij jullie past.

Hoe werkt het
Stappenplan naar een perfecte bruidstaart

Enthousiast geworden? Zullen wij een bruidstaart voor jullie maken?

Maak een afspraak en kom vrijblijvend langs om te proeven en de mogelijkheden te bekijken.

Maak een afspraak