Huwelijk

Banket voor elk thema

Bruidsbanket voor ieder huwelijk

Bij Jan Banket ben je aan het juiste adres voor bruidsbanket. Wij kunnen jullie voorzien van al het banket wat nodig is voor jullie huwelijk. Wil je jullie gasten bijvoorbeeld petit-fours aanbieden, of genieten van een heerlijke bruidsijstaart? Wij maken jullie bruidstaart op maat.

Omdat elke bruidstaart uniek is, hebben wij geen standaard tarief voor jullie bruidstaart. Wel kunnen wij een prijsindicatie geven wat de kosten ongeveer is per persoon.
Dit zit voornamelijk tussen de €6.50 en €8,95

Wij hebben verschillende proefgebakjes voor jullie klaar staan met verschillende smaken, deze krijg je mee naar huis, zodat jullie deze samen kunnen testen. Wellicht dat hier jullie smaak tussen zit.
Is dat niet het geval?  Geen probleem, dan zoeken we net zo lang totdat we de juiste smaak gevonden hebben.

Vragen? Bel of mail ons gerust.

Meer informatie Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op

Laat je inspireren

Doe inspiratie op voor jullie bruidstaart

Doe inspiratie op voor jullie bruidstaart

Je wilt uiteraard dat jullie bruidstaart er geweldig uit ziet en heerlijk smaakt. Daarom is het goed om inspiratie op te doen. Op onze website staan verschillende voorbeelden van bruidstaarten maar ook op ons Instagram account staan leuke ideeen. Wil je advies of kom je er niet uit? Wij helpen je graag om een idee te ontwikkelen voor jullie bruidstaart.

Stappenplan naar een perfecte bruidstaart

Wij krijgen regelmatig de vraag hoe het bestellen van een bruidstaart nu precies in z’n werk gaat? Om hier wat duidelijkheid in te geven hebben wij een stappenplan voor jullie gemaakt. Zo weet je precies wat je te wachten staat. Uiteraard is ieder bruidspaar uniek en daarmee ook iedere bruidstaart. Voor ons is dat de uitdaging om jullie van zo goed mogelijk advies te voorzien en echt te laten zien wat de mogelijkheden zijn. Zo weet je zeker dat je de bruidstaart krijgt die helemaal bij jullie past.

Hoe werkt het
Stappenplan naar een perfecte bruidstaart

Enthousiast geworden? Kom dan snel bij ons langs.

Maak een afspraak en kom vrijblijvend langs om de mogelijkheden te bespreken.

Maak een afspraak