Stappenplan

Banket voor elk thema

Stappenplan naar een perfecte bruidstaart

stap 1

Doe inspiratie op

Kijk voor inspiratie op onze website, Pinterest of Instagram account om ideeën op te doen voor jullie bruidstaart. We krijgen van veel bruidsparen een foto vanaf Pinterest of Instagram doorgestuurd met het verzoek om zoiets te maken. Dit is vaak al een mooie aanzet om te komen tot de perfecte bruidstaart.

Zie je door de bomen het bos niet meer? Raak niet in paniek, wij helpen graag.

Maak een afspraak

Neem contact met ons op, door het contactformulier in te vullen, een mail te sturen of door ons te bellen op 0318-769088. We plannen dan een datum en tijdstip in voor een gratis en vrijblijvend gesprek. Zo eenvoudig kan het zijn. Bel/mail dus gerust. Wij zijn er voor jullie.

stap 2

stap 3

Kom proeven en kies je bruidstaart

Voor veel bruidsparen is dit een moment waar ze echt naar uitkijken. Nee, het is de bruiloft zelf nog niet, maar het proeven van een bruidstaart van Jan Banket is al smullen op zich. Tijdens ons gesprek bespreken we jullie wensen. Van ons zullen jullie advies krijgen over de mogelijkheden, kleuren, smaken en hoeveelheden. Hoeveel gasten verwachten jullie bijvoorbeeld? Wij helpen je om de juiste grootte bruidstaart te kiezen. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Kom je proeven?

Laat je bruidstaart maken

Naar aanleiding van ons gesprek, sturen wij een vrijblijvende offerte op. Wanneer jullie akkoord gaan met ons aanbod gaan wij de bruidstaart voor jullie maken. Dit doen we vlak voor jullie bruiloft. Tot die tijd is het nog mogelijk om dingen te wijzigen. Lig je dus wakker van je keuze? Niet doen. Gewoon Jan Banket bellen en we bekijken je aangepaste wensen. Zo denken we bij Jan Banket maximaal met jullie mee. De factuur voor jullie bruidstaart ontvang je overigens 14 dagen voor jullie bruiloft.

Laat je bruidstaart maken bij Jan Banket en je bent zeker van een perfecte bruidstaart!

stap 4

stap 5

Geniet van je bruidstaart

En dan is daar dat moment waar je lang naar uit hebt gekeken. Het moment waar het allemaal om draait is jullie bruiloft. Je doet er alles voor om dit een mooie dag te laten zijn. Bij Jan Banket ben je er zeker van dat wij er ook alles aan doen om jullie (en jullie gasten) te laten genieten van een perfecte bruidstaart die helemaal bij jullie past. Geniet deze dag van die mooie en heerlijke taart. Alvast gefeliciteerd!

Bestel je bruidstaart na (na 1 jaar huwelijk)

1 jaar getrouwd zijn is al speciaal, maar wat als je op die dag je man / vrouw kunt verrassen met een taart die er net zo uitziet als jullie bruidstaart? Dat zou toch geweldig zijn als dat kan? We hebben dan goed nieuws voor je. Het kan namelijk bij Jan Banket. Wij kunnen jullie bruidstaart namaken in een kleinere variant zodat je na een jaar nog eens kunt genieten van die heerlijke taart. Al smullend kun je dan weer eens terugdenken aan die mooie trouwdag.

stap 6

Waarom langer wachten?

Maak een afspraak en kom vrijblijvend langs om te proeven en de mogelijkheden te bekijken.

Maak een afspraak