Stappenplan

Banket voor elk thema

Stappenplan

stap 1

Doe inspiratie op

Kijk voor inspiratie op onze website, of op ons Instagram account om ideeën op te doen voor jullie bruidstaart. We krijgen van veel bruidsparen een foto doorgestuurd vanaf Pinterest of Instagram met het verzoek om zoiets te maken. Dit is vaak al een mooie aanzet om te komen tot de perfecte bruidstaart.

Zie je door de bomen het bos niet meer? Raak niet in paniek, wij helpen graag! Maak vrijblijvend een afspraak via onze website , samen komen we tot een mooi resultaat!

Omdat elke bruidstaart uniek is, hebben wij geen standaard tarief voor jullie bruidstaart.
Een gemiddelde prijs van onze bruidstaarten zit per persoon tussen de €6,95 en €9,50

Maak een afspraak

Neem contact met ons op, door het contactformulier in te vullen of maak een vrijblijvende afspraak, je kunt ons ook bereiken door te bellen naar 0318-769088.

stap 2

stap 3

Bespreek je wensen

Tijdens het gesprek bespreken we jullie wensen. Wellicht hebben jullie al rondgekeken naar mooie bruidstaarten. Neem gerust je foto’s mee, zo word het voor ons alleen maar duidelijker wat jullie wensen zijn. Zo nodig zullen wij hierin advies geven. Wij willen graag zoveel mogelijk informatie hebben, zo kunnen we de taart helemaal aanpassen aan jullie trouwdag.

Wij hebben verschillende proefgebakjes voor jullie klaar staan met verschillende smaken, deze krijg je mee naar huis, zodat jullie deze samen kunnen testen. Wellicht dat hier jullie smaak tussen zit.
Is dat niet het geval?  Geen probleem, dan zoeken we net zo lang totdat we de juiste smaak gevonden hebben.

Laat je bruidstaart maken

Naar aanleiding van ons gesprek, sturen wij een vrijblijvende offerte op. Wanneer jullie akkoord gaan met ons aanbod gaan wij de bruidstaart voor jullie maken. Dit doen we vlak voor jullie bruiloft. Tot die tijd is het nog mogelijk om dingen te wijzigen. Lig je dus wakker van je keuze? Niet doen. Gewoon Jan Banket bellen en we bekijken je aangepaste wensen.

 

stap 4

stap 5

Geniet van je bruidstaart

En dan is daar dat moment waar je lang naar uit hebt gekeken. Het moment waar het allemaal om draait is jullie bruiloft. Je doet er alles voor om dit een mooie dag te laten zijn. Bij Jan Banket ben je er zeker van dat wij er ook alles aan doen om jullie (en jullie gasten) te laten genieten van een perfecte bruidstaart die helemaal bij jullie past. Wij zorgen dat de bruidstaart op tijd op jullie trouwlocatie aanwezig is. Geniet deze dag van de mooie en heerlijke taart. Alvast gefeliciteerd!

Bestel je bruidstaart na (na 1 jaar huwelijk)

1 jaar getrouwd zijn is al speciaal, maar wat als je op die dag je man / vrouw kunt verrassen met een taart die er net zo uitziet als jullie bruidstaart? Dat zou toch geweldig zijn als dat kan? We hebben dan goed nieuws voor je. Het kan namelijk bij Jan Banket. Wij kunnen jullie bruidstaart namaken in een kleinere variant zodat je na een jaar nog eens kunt genieten van die heerlijke taart. Al smullend kun je dan weer eens terugdenken aan die mooie trouwdag.

stap 6

Waarom langer wachten?

Maak een afspraak en kom vrijblijvend langs om de mogelijkheden te bespreken.

Maak een afspraak