Sweettable

Banket voor elk thema

Sweet Table

Op zoek naar een mooie en lekkere sweettable? Wij helpen je graag verder. Op ons Instagram account staan diverse voorbeelden van sweettables die wij al hebben gemaakt. Wij proberen de sweettable qua uitstraling overeen te laten komen met de bruidstaart of overeenkomstig het thema van jullie bruiloft.

Wij staan open voor nieuwe producten, heb jij een wens maar vind je deze niet terug op Instagram of op onze website, stuur gerust een mail naar info@janbanket.nl en wij kijken wat we kunnen betekenen.

Wat kost een sweettable? Dit is afhankelijk van je wensen, zoals uitstraling en aantal items. Een sweettable kost gemiddeld €5,50 – €7,95 per persoon.

Je kunt bij ons ook de etageres huren en wij kunnen de sweettable eventueel voor je opbouwen. Neem contact met ons op over de kosten hiervan.

 

Informatie nodig? Wij helpen graag

Stap 1: U kunt uw bestelling of vraag naar ons mailen of bellen.

Stap 2: Wij sturen u zo snel mogelijk een reactie.

Stap 3: Uw bestelling kunt u bij ons ophalen of laten bezorgen

Stap 4: U kunt bij ons pinnen of contant betalen.

Contact opnemen
Informatie nodig? Wij helpen graag

Over ons

Over Jan Banket

Jan Banket is een banketbakker gevestigd in Veenendaal, sinds november 2013. Daarvoor ruim 28 jaar werkzaam als banketbakker. Eén van onze specialiteiten is de bruidstaart. Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden in het banket. Zoals de op maat gemaakte taarten en exclusieve gebakjes, koeken, saucijzenbroodjes, te veel om op te noemen..

Lees meer over ons