Verjaardag

Banket voor elk thema

Jarig? Gefeliciteerd! Bekijk ons aanbod verjaardagsbanket.

Voor iedere verjaardag hebben we wel iets lekkers. Ben je op zoek naar een lekkere taart of  wil je graag mini gebak serveren? Bij Jan Banket kan het allemaal. Maak zelf een keuze uit ons assortiment. Staat je wens er niet bij? Laat het ons weten.

 

bent u op zoek naar een hele speciale taart, zoals bijvoorbeeld een dripcake, thema taart etc? Kijk dan bij onze specialiteiten en verras de jarige! Succes gegarandeerd!

Bekijk voorbeelden

Meer informatie Andere wensen of staat jouw product hier niet bij?

Doe inspiratie op.

Op zoek naar een leuke verjaardagstaart? Doe inspiratie op!

Op zoek naar een leuke verjaardagstaart? Doe inspiratie op!

Een verjaardag kan erg leuk zijn. Zeker voor kinderen is dit een moment waar al maanden naar uitgekeken wordt. Een mooie taart is dan wel een erg leuke verrassing. Om nu de perfecte verjaardagstaart te geven is het handig om inspiratie op te doen. Kijk bijvoorbeeld eens op onze Pinterest of Instagram pagina. Daar staan mooie voorbeelden van onze creaties. Kom je er niet uit? Laat ons gerust meedenken.

Hoe werkt het?

We krijgen met enige regelmaat de vraag hoe het bestellen van een verjaardagstaart bij Jan Banket werkt. Bestel je bijvoorbeeld een verjaardagstaart met foto, dan is het nodig om van tevoren een goede foto door te sturen. Zo zijn er diverse mogelijkheden. In dit stappenplan leggen we je uit hoe wij werken en hoe je eenvoudig een verjaardagstaart kunt bestellen.

Stap 1: Op onze website, Pinterest of Instagram account kunt u kijken voor ideeën.

Stap 2: U stuurt uw eventuele foto van de gewenste taart naar ons toe met eventuele aanpassingen vermeld in de mail. Geen foto? Dan zijn alleen uw wensen ook voldoende.

Stap 3: Wij sturen u zo snel mogelijk een reactie.

Stap 4: De taart kunt u bij ons ophalen, of wij komen de taart bij u bezorgen.

Stap 5: U kunt bij ons pinnen of contact betalen. Voor bedrijven is een factuur ook mogelijk.

Hoe werkt het?

Enthousiast geworden? Zullen wij een verjaardagstaart maken?

Stuur ons je idee voor een verjaardagstaart en wij laten je weten wat het kost.

Stuur je idee / wens