Trouwtaart

Banket voor elk thema

Trouwtaart

Trouwtaart? Welkom op de pagina over Trouwtaarten! Als ontwerper en maker van trouwtaarten voorzien we jou graag van informatie over onze bruidstaarten. Je komt immers niet zomaar op deze pagina en zeker niet zomaar op de website van Jan Banket! Je zult immers op zoek naar mooie voorbeelden van trouwtaarten. We kunnen je geruststellen. Die voorbeelden hebben we in ruime mate. Je vind de foto’s op de pagina met bruidstaart voorbeelden.

Trouwtaart of bruidstaart?

Je zou kunnen zeggen ‘what’s in the name?’. Oftewel, wat is nou het verschil tussen een trouwtaart en een bruidstaart. En gelijk heb je. Er is namelijk geen verschil tussen een trouwtaart en een bruidstaart dan enkel de naam. Op Wikipedia lees je over bruidstaarten het volgende ‘Een bruidstaart, of ook wel trouwtaart genoemd, is de taart die traditioneel genuttigd wordt bij een bruiloft.’

Trouwtaart prijzen

De prijs van een trouwtaart kan erg uiteen lopen. Voor een gemiddelde bruidstaart moet je ongeveer rekening houden met € 4,80 tot € 7,00 per persoon. Je kunt het zo mooi maken als je het zelf wilt. Lees meer over de kosten van een bruidstaart op onze pagina over bruidstaart kosten.

Bruidstaarten voorbeelden

Zoals eerder gezegd ben je bij Jan Banket aan het juiste adres als het gaat om bruidstaarten. Kijk maar op onze pagina met Bruidstaarten voorbeelden voor een mooie impressie. Laat je echter niet van de wijs brengen als jouw ideale taart er niet bij staat. Wij maken taarten in allerlei vormen en maten en zorgen er voor dat jij de taart krijgt die helemaal aan jouw wensen voldoet. Neem gewoon vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Een trouwtaart speciaal voor jou op maat?

Trouwen is een speciale gebeurtenis die veel mensen niet dagelijks meemaken. Je wilt dat dan een aantal dingen goed hebben geregeld. Dat geldt bijvoorbeeld ook voor je bruidstaart. Jan Banket is dé banketspecialist die jouw wensen en dromen met betrekking tot jouw trouwtaart kan verwezenlijken. Een bruidstaart die helemaal voldoet aan jouw wensen! Wij gaan er voor!

Neem vandaag nog vrijblijvend contact op met Jan Bos! Hij is te bereiken op telefoonnummer 06-18271729. Een bericht kun je sturen via het formulier op deze pagina, of door middel van ons contactformulier. Van harte welkom bij Jan Banket!