Bruidstaart kosten

Kosten bruidstaart

> Bekijk direct ons portfolio met bruidstaarten

Dat een trouwerij veel kosten met zich meebrengt zal inmiddels duidelijk zijn. De vraag rijst dan al snel wat een bruidstaart kost. De kosten van een bruidstaart zijn niet eenduidig neer te zetten. We zullen hieronder een aantal richtlijnen geven met betrekking tot de prijs van een bruidstaart.

Bruidstaarten prijs en overzicht mogelijkheden

De belangrijkste vraag is voor hoeveel personen de bruidstaart geschikt moet zijn.  De volgende groottes zijn veelvoorkomend:
– 25 personen
– 35 personen
– 45 personen
– 70 personen
– 100 personen

Uiteraard zijn er meer factoren die meespelen. Je kunt hierbij denken aan;
Luxe bruidstaarten,
Moderne bruidstaarten
Romantische bruidstaart
Exclusieve bruidstaarten

De uitstraling van de bruidstaart is ook bepalend voor de prijs.
Er zijn ongelofelijk veel mogelijkheden, soms zie je door de bomen het bos niet meer. Wij willen je hierbij graag helpen. Vul gerust onderstaand contact formulier in om een vrijblijvend advies gesprek aan te vragen.

Wat kost een bruidstaart?

De prijzen van de bruidstaart zijn voor een gemiddelde bruidstaart vanaf € 4.95 tot € 6,95 per persoon. Vraag een offerte bij ons op. Offerte aanvragen!. Direct een bruidstaart bestellen? bruidstaart bestellen.

Neem snel contact met ons op!
Vul onderstaand formulier in en je ontvangt snel een reactie van ons!

Datum bruiloft:
Huwelijkstaart prijs

De prijs van een huwelijkstaart zal worden bepaald op basis van uw wensen voor uw huwelijkstaart. u kunt een prijs opvraag aanvragen via ons contactformulier.