Bruidstaart kosten

Kosten bruidstaart

> Bekijk direct ons portfolio met bruidstaarten

Wilt u weten wat de kosten zijn van een bruidstaart? De bruidstaart kosten zijn heel verschillend per taart. Kom op deze pagina meer te weten over kosten bruidstaart. Dat een trouwerij veel kosten met zich meebrengt zal inmiddels duidelijk zijn. De vraag rijst dan al snel wat een bruidstaart kost. De kosten van een bruidstaart zijn niet eenduidig neer te zetten, toch zijn wel een aantal richtlijnen te geven met betrekking tot de prijs van een bruidstaart.

Bruidstaarten prijs en overzicht prijzen

Wanneer je kijkt naar prijs bruidstaarten zal opvallen dat direct een paar vragen beantwoord moeten worden. De belangrijkste vraag is wellicht voor hoeveel personen de bruidstaart geschikt moet zijn. Standaard gaan we bij Jan Banket uit van een bruidstaart voor 35 personen. De volgende groottes zijn veelvoorkomend:
– bruidstaart 25 personen
– bruidstaart 35 personen
– bruidstaart 45 personen
– bruidstaart 70 personen
– bruidstaart 100 personen
– bruidstaart 150 personen
– bruidstaart 200 personen

Kijkend naar bruidstaart prijs, zul je zien dat de bruidstaart prijzen vooral beïnvloed worden door de grootte van de bruidstaart. Uiteraard zijn er meer factoren die meespelen. Zo kun je denken aan luxe bruidstaarten, bijzondere bruidstaarten, aparte bruidstaarten en/of exclusieve bruidstaarten. De prijzen zullen van deze trouwtaarten anders zijn dan van de normale huwelijkstaarten.

Wat kost een bruidstaart?

De prijzen bruidstaart zijn dus afhankelijk van verschillende factoren. We kunnen echter wel een richtlijn geven. Voor een gemiddelde bruidstaart is de prijs tussen de € 4.80 tot € 7.00 per persoon. Vraag een offerte bij ons op. Offerte aanvragen!. Direct een bruidstaart bestellen? bruidstaart bestellen. Dat kan uiteraard ook bij Jan Banket.

Snel een exacte prijs?
Vul onderstaand formulier in en je ontvangt snel een prijs van ons!

Datum bruiloft:
De prijzen bruidstaarten zijn afhankelijk van de specifieke wensen. Je kunt denken aan bijvoorbeeld:
– Stapeltaart
– Taarten op etagère
– IJsbruidstaart

Hierdoor is het voor ons niet mogelijk om een bruidstaart prijslijst weer te geven.

Huwelijkstaart prijs

De prijs van een huwelijkstaart zal worden bepaald op basis van uw wensen voor uw huwelijkstaart. De huwelijkstaart prijs kunt u vrijblijvend aanvragen via ons contactformulier.